Kezdd a jövőd ma!

AIESEC a világ legnagyobb fiatalokból álló közössége, világszerte több mint 70.000 aktív taggal. Összesen 127 ország és terület 2400 egyetemén vagyunk jelen. Tagjaink érdekeltek a világot érintő problémákban és lehetőséget nyújtanak másoknak hogy felfedezzék és fejlesszék vezetői készségeiket annak érdekében, hogy közösségekkel és partnerekkel karöltve pozitív hatással lehessenek a világra.

4 indok amiért megéri csatlakozni

ÉPÍTS
Nemzetközi kapcsolatokat a világ legnagyobb hallgatói szervezetén keresztül


Fedezd fel
az erősségeidet, céljaidat és motivációdat


EXPERIENCE
Éld át milyen egy vállalkozó szellemű közösség tagjának lenni


DEVELOP
Fejlődj készségeidben és szerezz gyakorlati tapasztalatot, amit a cégek is keresnek​.


Jelentkezz most

Készülj fel egy új élményre tele kihívásokkal, nemzetközi kapcsolatokkal és hasznos tapasztalattal személyes és szakmai életpályádon. Légy a változás, melyet látni szeretnél és légy részese annak a generációnak, mely megváltoztatja az egész világot.Jelentkezz még ma és hamarosan egy AIESEC tag felveszi veled a kapcsolatot.

Jelentkezz most

Egy AIESEC-es tag mindennapjai

Ő Nikolett, egy magyar AIESEC-es és egyetemista. Itt láthatod, hogyan épül fel egy hete az AIESEC-ben.

Hétfő (Ebéd a csapattal)

Nikolett együtt ebédel a barátaival és megtervezi az AIESEC-es teendőit a hétre. Priorizálja a feladatait és felelősségeit egy finom szendvics mellett. :)

Kedd (Gyakorlati képességek)

Ma Nikolett a piaci szegmentációról és eladási technikákról tanul párhuzamosan. Felhív egy új partnert is, hogy kipróbálja elsajátított képességét.

Szerda (Soft Skills)

Minden AIESEC-es találkozik, hiszen a nemzeti iroda egyik tagja érkezik tréninget tartani emocionális intelligencia és csapatvezetés témakörökben.

Csütörtök (Céges találkozó)

Nikolettnek találkozója van Magyarország egyik legnagyobb vállalkozásának vezérigazgatójával. Hihetetlen milyen meggyőzően mesél neki arról, fiatal tehetségek mekkora hatással lehetnek cégekre.

Péntek (Kikapcsolódás barátokkal)

Egy brazil önkéntes érkezett a reptérre. Mindenki nagyon izgatott hogy kimehessen elé és körbevezesse a városon. Az esti órákban közösen kikapcsolódnak és mesélnek egymásnak.