AIESEC Nemzeti Iroda

AIESEC Magyarország 1972 óta fejleszti a vezetőképzést mind fiatalokban, mind a non-profit és for-profit szektorban. Magyarország egyik legnagyobb fiatalok által vezetett szervezeteként 8 egyetemen vagyunk jelen (10 helyi iroda), ahol összesen 400 aktív tag tevékenykedik. A projektek, melyeket futtatunk összhangban vannak az ENSZ által kitűzött Fenntartható Fejlődési Célokkal, kiemelt fókuszban a minőségi oktatás, az egyenlőtlenségek csökkentése és a tisztességes munka és gazdasági növekedés.

Társadalmi hatásunk egy évre nézve:

1
magyar hallgató folytat önkéntes tevékenységet külföldön, ismer meg más kultúrákat
1
magyar hallgató vág bele külföldi szakmai gyakorlatba a világ bármely táján
1
nemzetközi, nyitott és ambíciózus fiatal segíti magyar óvodák, általános- és középiskolák, non-profit szervezetek munkáját
1
nemzetközi fiatal járulhat hozzá egy start-up, KKV avagy multinacionális vállalat sikerességéhez Magyarországon

Az Elnökség

Az Elnökség a szervezet egészét vezető és irányító csapat. Évről évre cserélődnek a vezetőségi tagok, ezzel is biztosítva, hogy minél többen ilyen fiatal korban megtapasztalhassanak egy ennyire intenzív vezetőségi évet. Idén csapatunk 10 főből áll összesen 5 különböző nemzetiséget képviselve: magyar, kolumbiai, kínai, lengyel és marokkói. Fő feladatunk az egész szervezet számára biztosítani az irányvonalat, helyi irodáink támogatása és az összhangba hozatal a nemzetközi vízióval, tervvel és gondolkodásmóddal. Mindezek mellett természetesen különböző nemzeti és nemzetközi eseményeken képviseljük a szervezetet és növeljük ismerettségét.