Summer for Youth

Be the color and paint your world

Szeretnél úgy külföldi barátokat szerezni és különböző országok kultúráját megismerni úgy, hogy nem kell külföldre utaznod? Emellett szeretnél játékos formában fejlődni, és így hasznosan tölteni a nyarad? Akkor a Summer for Youth-t Neked találták ki!

A Summer for Youth egy olyan kéthetes, középiskolás fiataloknak szóló nyári programsorozat, amit a BME, a BGE és a Corvinus egyetem AIESEC-esei szerveznek immár hetedik éve.

Mi, AIESEC-esek, hiszünk benne, hogy a jövőt a fiatalok formálják, olyan fiatalok, mint te vagy én. A Summer for Youth célja, hogy segítsen ezeknek a fiataloknak nyitottá válni a világra, felfedezni magukban a kreativitást és játékos módon nyelveket tanulni. A sokszínű programokat a világ minden tájáról érkező önkéntesek tartják angol nyelven, így a résztvevő diákok a kiállás, a kommunikációs-, prezentációs készségek és a nyitottság mellett a nyelvtudásukat is fejleszthetik.

Hogyan ismerheted meg a saját gyengeségeidet és erősségeidet? Hogyan hozhatod elő magadból a kreatív éned? Milyen globális problémák okozzák a legtöbb gondot és hogyan mentheted meg Te a világot szuperhősként? Mi az a komfortzóna és miért érdemes kilépnünk belőle? Erre és sok más hasonló kérdésre is választ kaphatsz, ha részt veszel a programon.

Amit a két hét tartogat Számodra:

 • rengeteg új barát
 • nyelvtudás fejlesztése
 • kreativitás
 • interaktív programok
 • sportprogramok
 • nemzetközi és lendületes környezet
 • új kultúrák megismerése

MIKOR?

BUDAPEST:

turnus: June 25 to July 6

turnus: July 16-27.

Every weekday from 9 to 4

MISKOLC:

turnus: July 2-13.

turnus: July 16-27

Every weekday from 9 to 4

HOL?

In the center of Budapest (sooner or later)

University of Miskolc

Mennyiért?

26.000 HUF, which includes 1 hot meal per day and all programs

 • Az SFY segített abban, hogy észre vegyem a rejtett képességeimet, hogy rájöjjek hogyan nyissak az emberek felé, legyek magabiztosabb és hogyan legyek része egy csapatnak. Nagyon sok mindent tanultam kezdve a globális céloktól a teendőig medvetámadás esetén, mindezt angolul. Ha részese akarsz lenni valami különlegesnek, csak ajánlani tudom a Summer for Youth-t! Én ott leszek idén is!”

  Kincső
 • A Summer for Youth során kinyilváníthattam a véleményemet, meg mertem mutatni miben vagyok kiemelkedő, felszabadultan szórakozhattam, nevethettem és csak éltem. Megszerettem az angol nyelvet és mertem angolul kommunikálni. Elismertek, bátorítottak, csodálatosan pozitív barátokra és nemzetközi kapcsolatokra tettem szert.

  Fanni
 • The best program I have ever been. I made a lot of friends and of course, I spoke a lot in English. The group leaders were fantastic and the atmosphere was indescribable. I have been there already twice but cannot wait to be there again because of all the unforgettable memories

  Dóri
 • Soha nem gondoltam volna, hogy két hét ennyi mindent adhat nekem. Az, hogy ennyi különböző kultúrájú embert ismerhettem meg és egyedülálló élményeket szerezhettem, sokkal nyitottabbá tett és új nézőpontokat hozott be a mindennapjaimba. Sokat tanultam önmagamról, fejlődtem és számos új dologban próbálhattam ki magam. Nem utolsó sorban abban is segített, hogy körvonalazódjon bennem mi az, amivel a jövőben szeretnék foglalkozni.

  Dorci

JELENTKEZZ MOST

Almássy Ábel

BUDAPEST

+36 30 919 1495 | abel.almassy@aiesec.hu

Kanti Vivien

BUDAPEST

+36 30 890 2076 | vivien.kanti@aiesec.hu

Tóth Gergely

MISKOLC

+36 20 400 3889 | gergely.toth@aiesec.hu