universal-logo

Be the color and paint your world

Szeretnél idén nyáron külföldi barátokat szerezni és különböző országok kultúráját megismerni úgy, hogy el sem hagyod az országot? Szeretnéd jól érezni magad közben, játékosan fejlődni és gyakorolni az angol nyelvet? Akkor a Summer for Youth-t neked találtuk ki!

Ez egy olyan kéthetes, középiskolás fiataloknak szóló nyári programsorozat, amit a BME, a BGE és a Corvinus egyetem AIESEC-esei szerveznek immár nyolcadik éve, a világ minden tájáról érkező önkéntesek segítségével.

Mi, az AIESEC-esek, hiszünk benne, hogy a jövőt a fiatalok formálják, pontosan olyan fiatalok, mint Te, vagy mint Mi.

A Summer for Youth programmal a célunk az, hogy lehetőséget adjunk neked, és minél több fiatalnak felfedezni egyedülálló kultúrákat, hogy ezáltal nyitottá váljatok a világra és megtalálva a mindenkiben megbúvó kreativitást, kellő önbizalmat építsetek, hogy váratlan szituációkban, a komfortzónátokon kívül is magabiztosan  kommunikáljatok.

Sokszínű programjainkat külföldről érkező önkénteseink tartják angol nyelven, így a nyitottság mellett garantált, hogy kiállásban, prezentálásban és az angol nyelv használatában is fejlődnek a résztvevők.

Az AIESEC büszke szóvivője és partnere az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok megvalósításának. A programsorozat résztvevőjeként a fiatalokat megismertetjük a célokkal, és biztatjuk őket, hogy a célok elérése érdekében a helyi közösségekben kezdeményező szerepet vállaljanak.

Hogyan ismerheted meg és építhetsz a saját erősségeidre?

Hogyan hozhatod elő magadból a kreatív éned?

Milyen globális problémák okozzák a legtöbb gondot, és hogyan mentheted meg Te a világot szuperhősként?

Mi az a komfortzóna és miért érdemes kilépni belőle?

Ezekre, és sok más hasonló kérdésre is választ kaphatsz, ha részt veszel a programunkon!

Tehát, amit a két hét tartogat számodra:

 • rengeteg új barát
 • nyelvtudás fejlesztése
 • kreativitás és személyes fejlődés
 • interaktív és sportos programok
 • nemzetközi és lendületes környezet
 • új kultúrák megismerése

MIKOR?

Budapest

turnus: június 24 és július 5 között
turnus: július 15 és július 26 között

Minden hétköznap 9-től 4-ig.

Eger

turnus: július 29 és augusztus 9 között

Amennyiben az érdeklődők száma eléri a megfelelőt, a programsorozatot egy turnusban idén Egerben is megszervezzük. Az érdeklődést kérjük emailben jelezni!

ÁRAK:

Mindkét turnusra:

Early Bird április 30-ig: 28 000 ft

Áraink a napi egy meleg étkezést, egy ajándék pólót és a tíz nap teljes programját tartalmazzák.

A visszatérő résztvevők, önkéntesek elszállásolását biztosító vagy duplázó résztvevők különböző kedvezményeiről emailben tudunk tájékoztatást nyújtani.

 • Az SFY segített abban, hogy észre vegyem a rejtett képességeimet, hogy rájöjjek hogyan nyissak az emberek felé, legyek magabiztosabb és hogyan legyek része egy csapatnak. Nagyon sok mindent tanultam kezdve a globális céloktól a teendőig medvetámadás esetén, mindezt angolul. Ha részese akarsz lenni valami különlegesnek, csak ajánlani tudom a Summer for Youth-t! Én ott leszek idén is!”

  Kincső
 • A Summer for Youth során kinyilváníthattam a véleményemet, meg mertem mutatni miben vagyok kiemelkedő, felszabadultan szórakozhattam, nevethettem és csak éltem. Megszerettem az angol nyelvet és mertem angolul kommunikálni. Elismertek, bátorítottak, csodálatosan pozitív barátokra és nemzetközi kapcsolatokra tettem szert.

  Fanni
 • The best program I have ever been. I made a lot of friends and of course, I spoke a lot in English. The group leaders were fantastic and the atmosphere was indescribable. I have been there already twice but cannot wait to be there again because of all the unforgettable memories

  Dóri
 • Soha nem gondoltam volna, hogy két hét ennyi mindent adhat nekem. Az, hogy ennyi különböző kultúrájú embert ismerhettem meg és egyedülálló élményeket szerezhettem, sokkal nyitottabbá tett és új nézőpontokat hozott be a mindennapjaimba. Sokat tanultam önmagamról, fejlődtem és számos új dologban próbálhattam ki magam. Nem utolsó sorban abban is segített, hogy körvonalazódjon bennem mi az, amivel a jövőben szeretnék foglalkozni.

  Dorci

Általános kérdések:

summerforyouth@aiesec.hu

Bóta Flóra

Budapest és Eger

+36 20 629 0760 | flora.bota@aiesec.hu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.